Beleef de Vuelta vanuit Casa Mariposa

Afbeeldingsresultaat voor coin vuelta

Net als in 2015 doorkruist het peloton van de Vuelta drie dagen de prachtige streek en de uitdagende bergen rond Casa Mariposa. Het favoriete terrein van Tom Dumoulin, Jens Keukeleire, Sander Armée en Thomas De Gendt. De ronde start op zaterdag 25 augustus met een tijdrit langs de musea van Málaga. De renners klimmen op zondag van de kust naar de befaamde Caminito del Rey. En op maandag passeren ze letterlijk aan onze deur onderweg naar Mijas Pueblo voor wat wellicht een massasprint in Alhaurin de la Torre zal worden. Drie afwisselende parcours en koersdagen dus.

Afbeeldingsresultaat voor vuelta mijas

 

De aankomstplaatsen liggen telkens op minder dan drie kwarter rijden van Casa Mariposa.

Meer info over het parcours: La Vuelta 2018