Het Alhambra in Granada

Granada (150 km.)

Het Alhambra in de Spaanse stad Granada is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de wereld. Jaarlijks komen toeristen uit alle landen naar Granada afgezakt, om een bezoek te brengen aan deze fascinerende miniatuurstad uit de middeleeuwen. Binnen de vestigingsmuren van het Alhambra komt de bezoeker in contact met de pracht en praal van Arabische paleizen, de geurende tuinen van het Generalife, de imposante Christelijke renaissance kerken en de middeleeuwse torens die je terug in de 14de eeuw brengen.

Om zeker te zijn van tickets is het noodzakelijk uw tickets tijdig online te reserveren.  Elk half uur mogen per tijdslot slechts 300 personen het Alhambra-Nasriden paleis bezoeken en tickets ter plaatse kopen is meestal onmogelijk; het Alhambra is vaak al weken vooraf uitverkocht. Neem geen enkel risico en koop uw tickets tijdig om dit hoogtepunt van Spanje niet te missen!

2015-04-14 16.17.37

Advertentie