Crocodile Park

Crocodile Park, Torremolinos

Meer dan 300 krokodillen en exotische vogels zijn hier te zien rondom een Afrikaans dorp. Er worden rondleidingen en shows georganiseerd.

Afbeeldingsresultaat voor crocodile park torremolinos

Je komt er oog in oog te staan met prehistorische monsters die op miraculeuze wijze 200 miljoen jaren van evolutie hebben overleefd. Als je kinderen dol zijn op wilde dieren en ondergedompeld willen worden in een tropisch regenwoud dan is dit de plaats voor jou.

Afbeeldingsresultaat voor crocodile park torremolinos big daddy

Bij aankomst krijg je een handige plattegrond. Een bezoek duurt ongeveer twee uur. Onderweg ontmoet je Big Daddy (600 kg): de grootst levende krokodil in Europa. Je krijgt ook de kans om op de foto te gaan met een baby-krokodil in jouw armen.

 

Advertentie