Aquarium Puerto Banús

De jachthaven van Puerto Banús, net ten westen van Marbella, is ontwikkeld in het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw op een bijzonder mooie plek in Marbella, door een plaatselijke projectontwikkelaar Jose Banús. De prachtige opzet, samen met de onderscheidende stijl, en bovendien in een heerlijk klimaat, heeft gemaakt dat dit een plek is geworden van de internationale Jet Set.  Je kan er ook terecht in het Aquarium van de haven. Je waant je in een onderzeeër en ziet het kleurrijke onderwaterleven met haaien, maar natuurlijk ook inktvissen, maanvissen en andere tropische vissen. In de verkeerstoren van de haven van Puerto Banus kan je onder begeleiding van een instructeur een echte onderwaterdoop meemaken in een 3 meter diepe tank. Ondertussen word je omgeven door fantastische vissoorten zoals roggen, kreeften, paling en kleine haaien. Achteraf ontvangen de kleinsten een “Jacques Cousteau”-diploma.Advertentie