Mercado Atarazanas in Malaga

Mercado Atarazanas is de grootste markt in het centrum van Málaga. Er is een grote keuze aan verse voedingsmiddelen op deze markt. Een geliefde plaats onder de Málagueños om hun verswaren in te slaan. Het marktgebouw is onderverdeeld in grote 3 hallen. Eén met vlees, één met verse vis en één met verse groenten en fruit. Daarnaast kun je ook kaas en noten op deze markt kopen. Amandelen en klein fruit worden door de verkopers regelmatig aangeboden om te proeven. Van opdringerigheid is geen sprake, de verkopers zijn vooral trots op hun producten. Ze weten dat de goede smaak vaak voldoende is om de klant te overtuigen. Voor je het weet loop je voor weinig geld met een tas vol heerlijkheden naar buiten.

Tussen de verswaren kom je kleine barretjes tegen. Al staande genieten kooplieden en bezoekers hier van een tapas en een drankje.

Openingstijden markt Málaga

Van maandag tot en met zaterdag van 8.00 – 14.00 uur.

Advertentie