Een dagje fietsen in Malaga

Er is vlak bij de toeristische dienst aan de haven een prima fietsverhuurbedrijf dat begeleide tochten organiseert.

http://www.biketoursmalaga.com/nl/

Minstens zo leuk is om in de tussenseizoenen (in de zomer is het daar echt te warm voor) gewoon voor een halve dag (5 euro) een fiets te huren en de kustlijn af te peddelen. En tussendoor een barretje of een strandtentje uit te kiezen om van het zicht en iets lekkers te genieten.

Fiets een leuke en makkelijke route in oostelijke richting naar de oude visserplaatsen Pedregalejo en El Palo. Via de havenpier Muelle Uno fiets je richting de strandboulevard. De boulevard blijf je helemaal volgen. Wanneer je langs de zee blijft fietsen kun ruim 15 kilometer autovrij fietsen tot aan de plaats Rincon de la Victoria.

Ook in westelijke richting kun je heerlijk langs het strand fietsen. De stranden aan deze kant van Málaga zijn erg populair bij de Malagueños.

 

IMG_0766.JPG

Advertentie